Handige informatie

 

Boeken

U kunt op onze website de boot reserveren en beschikbare opties kiezen. Na het reserveren nemen wij contact met u op om de reservering met u door te nemen. U ontvangt van ons daarna een factuur met de bijbehorende verhuurvoorwaarden en de huurovereenkomst. De huurovereenkomst wordt alleen definitief na ondertekening van de overeenkomst en uw aanbetaling (50% vooraf en de overige 50% 3 weken voor afvaart).

 

Vaargebied

Het vaargebied voor motorjacht Bach is: Randmeren, Binnenwateren Friesland, Groningen en Overijssel. Andere wateren alleen na schriftelijke toestemming. 

 

Vaarinstructie

Om veilig op pad te gaan is ervaring en/of vaarinstructie wenselijk. Wij bieden u deze vaarinstructie. Zo leert u gelijk de boot kennen en kunt u na instructie veilig en zelfverzekerd op pad. Zonder stress de vakantie beginnen; wij gaan pas weg als u de boot voldoende beheerst!

 

Afvaart

Op de vertrekdag bent u om 15.00u welkom in de haven om de Bach af te nemen. Wij geven dan uitleg over de boot en desgewenst de afgesproken vaarinstructie. Voor de afvaart nemen wij uw reservering nog door.

Terugbrengen

Op de retour dag moet u de boot om 10.30u verlaten zodat wij deze weer gereed kunnen maken voor de volgende gasten. Andere afvaart- of retourdagen zijn onder voorwaarden bespreekbaar.

 

Roken en huisdieren

De boot is rookvrij en huisdieren (hond of kat) zijn toegestaan op onze boot. Klik hier voor meer informatie over uw huisdier mee aan boord.

Handige links

 

Vragen?
Klik hier voor de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.