Motorboot huren Stavoren - Friesland

Om onze motorboot Bach te huren vanuit Stavoren - Friesland ziet u onderaan deze pagina de huurkalender waarin u de beschikbaarheid kunt vinden en uw reservering kunt doen. Uw reservering wordt pas definitief na onze aanvaarding en de (aan)betaling + getekend retour sturen van de huurovereenkomst. Daarna wordt uw huurperiode vastgezet als niet boekbaar in de kalender.
 

Prijzen

In de huurkalender vindt u de prijzen voor het huren van de Bach, bijkomende kosten, de borg en de verschillende opties die u erbij kunt boeken. Als u uw aankomst- en vertrekdata ingeeft, ziet u meteen de huurprijzen. U kunt de kalender altijd weer sluiten.

 

Opties

Tegen betaling kunnen wij de volgende opties voor u verzorgen. Deze opties vindt u ook terug in ons boekingssysteem.

  • Zwemvesten.
  • Kussen, dekbed, bedlinnen, badhanddoeken, keukenlinnen.
  • Rubberboot inclusief buitenboordmotor 2,5 Pk; hier mogen kinderen vanaf 12 jaar ook mee varen.
  • Super stabiele SUP Board inclusief peddel, handpomp en opbergtas. Wij zorgen dat het board klaar voor gebruik is.
  • Extra kosten in verband met uw huisdier.
  • Visvergunningen.
  • Vaarinstructies betreffende het veilig omgaan met de boot, manoeuvreren, aan- en afmeren en de regels op het water.
  • De eindschoonmaak is een verplichte optie.

 

Bijkomende kosten

De kosten voor de brandstof (diesel). De boot wordt geleverd met een volledig gevulde brandstof- en watertank. Bij inlevering dient u de boot met volle water- en brandstoftank in te leveren. Water is gratis beschikbaar in iedere haven en diesel kan getankt worden in de thuishaven bij Marina Stavoren. De Bach verbruikt ca. 3-4 liter/uur. Ook de kosten die direct verband houden met het gebruik van de boot zoals havengeld, bruggeld, kadegeld, sluisgeld en liggeld dient u zelf te voldoen.
 

Verzekering

Jada Jachtverhuur heeft ten behoeve van huurder het vaartuig verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid, cascoschade en diefstal. Het eigen risico per schadegeval is Euro 1.000,- en dit is ook de borgsom. Deze dient voor afvaart te worden voldaan, contant of per bank.
 

Voorwaarden

Wij hanteren de algemene verhuurvoorwaarden van het NJI.