Over Jada

Wij zijn Jantine en Peter Daudeij en hebben altijd affiniteit met water en scheepvaart gehad.

Wij zeilen graag met onze zeilboot en vinden het ontzettend fijn om op en bij het water en met andere watersporters bezig te zijn.

Jantine is in 2021 begonnen met Jada Jachtverhuur. In 2022 heeft Peter besloten zich bij Jada aan te sluiten als Maritiem Expert bij Jada Jachtexpertise. Samen versterken we elkaar en is het doel onze klanten zo goed mogelijk te bedienen!

Peter heeft onder andere gewerkt in de scheepsreparaties tijdens en na zijn opleiding tot maritiem officier. Ook heeft hij als werktuigkundige op grote fabrieksschepen gevaren. Verder heeft hij bij een grote dieselmotoren fabrikant gewerkt in een internationale support functie.

Daarna hebben wij samen een dienstverlenend bedrijf in de metaal- en petrochemische industrie gehad. Door gewijzigde omstandigheden hebben wij dit bedrijf verkocht en zijn zo uiteindelijk (weer) in de watersport wereld belandt.

Wij hebben een no-nonsense instelling waarin onze gasten, klanten en kwaliteit voorop staan! Wij kijken er naar uit om u van dienst te zijn!

Jada Jachtverhuur & Expertise