0348-420855    info@jada-jachtverhuur.nl

Beschikbaarheid

Op deze pagina vind u de prijzen voor het huren van de Bach, bijkomende kosten, de borg en de verschillende opties die u erbij kunt boeken.

Onderaan de pagina vind u ook de huurkalender waarin u de beschikbaarheid kunt vinden. De rode data zijn bezet en de groene data kunnen nog geboekt worden.

Mocht u vragen hebben of afwijkende huurperiodes willen, neem dan contact met ons op.


Prijzen

Als u in de huurkalender uw aankomst- en vertrekdata ingeeft, ziet u meteen de huurprijzen. U kunt de kalender altijd weer sluiten.


Opties

Tegen betaling kunnen wij de volgende opties voor u verzorgen. Deze opties vindt u ook terug in ons boekingssysteem.

  • Zwemvesten.
  • Kussens, dekbedden, bedlinnen, badhanddoeken, keukenlinnen.
  • Rubberboot inclusief buitenboordmotor 2,5Pk; hier mogen kinderen vanaf 12 jaar ook mee varen.
  • Super stabiele SUP Board inclusief peddel, elektrische- en handpomp en opbergtas. Wij zorgen dat het board klaar voor gebruik is.
  • Visvergunningen.
  • Vaarinstructies betreffende het veilig omgaan met de boot, manoeuvreren, aan- en afmeren en de regels op het water.

De eindschoonmaak is een verplichte optie.


Bijkomende kosten

De kosten voor de brandstof (diesel). De boot wordt geleverd met een volledig gevulde brandstof- en watertank. Bij inlevering dient u de boot met volle water- en brandstoftank in te leveren. Water is beschikbaar op iedere haven en de brandstof kan getankt worden in de thuishaven bij Marina Stavoren. De Bach verbruikt ca. 3-4 liter/uur.

De kosten die direct verband houden met het gebruik van de boot zoals havengeld, bruggeld, kadegeld, sluisgeld en liggeld. Uitzondering hierop is dat er geen havengeld voor Marina Stavoren wordt berekend.


Verzekering

Jada Jachtverhuur heeft ten behoeve van huurder het vaartuig verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid, cascoschade en diefstal. Het eigen risico per schadegeval is Euro 1.000,- en dit is tevens de borgsom. Deze dient voor afvaart te worden voldaan.


Voorwaarden

Wij hanteren de algemene verhuurvoorwaarden van het NJI.